Fuktiga ögon..

Vinter/vårkvisten 2013 har mer eller mindre varit träningsfri för min del då envisa förkylningar/influensor har avlöst varandra men nu verkar immunförsvaret ha boostat upp sig och läget har börjat att förändra sig till de bättre! *äääääntligen*

Genomförde de första humörhöjarpasset på vem vet hur många veckor igår och spiror och bak fick sig en genomkörare. Ögat var snudd på fuktigt efter passet och jag kan inte beskriva i ord hur mycket jag har saknat att aktivera kroppen med de där skrotet! *interiktigtsomallaandra.nu*

Apropå fuktiga ögon så råkade jag infinna mig vid tv’n samtidigt som världscupfinalen i hoppning och dressyr gick av stapeln i helgen..där blev ögonen mer än fuktiga kan jag lova-herre jädrars vad jag saknar hästar! (för dig som inte vet så har jag haft hästar och tävlat en del under ungefär halva mitt liv..) Jag har medvetet hållt mig borta ifrån varma gosiga mular under ett antal år nu men jag tror inte att jag kan sopa den där oerhörda saknaden under mattan längre-jag måste börja umgås med fyrbeningar på ett eller annat sätt och då menar jag inte genom att köpa en färdig lasagne och värma i micron! ;))

Dags att fokusera på att få i sig frukost och sen ska röda faran rattas mot gymmet-boobspass it is! =))

Kram och ha en härlig valborg!

Be Sociable, Share!
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *