På gång igen! =))

Gårdagens benaktivering blev ett sånt där (över)rejält humörhöjarpass med mungipor i uppåtläge. Inledde med att upptäcka att jag hade glömt böjpjucksen hemma så det var bara att köra på med dom heldämpade löpardojjorna.. *ooptimalt*

Knäböjen både gick och kändes kanon genom alla femtielva set (trots skomissen..) och med ett max med 3×1 på 85kg vilket är 5kg ifrån max så måste till och med jag erkänna att det är svårt att vara annat än nöjd.

Fortsatte med 2 olika typer av utfall i “Mr. Smith’s” sällskap och avslutade det hela med alldeles för många set med raka mark och det var kanske inte så konstigt att det sista setet kändes snudd på övermäktigt-upptäckte att det blivit ett sånt där 2 timmarspass..vet inte varför men jag kommer att tänka på det svenska ordet lagom.. *hmmm* ;))

Idag var det då dags för boobspump och även det gick långt över förväntan (snudd på max) och naturligtvis helt överstyr…

Inledde med att värma rotatorcuffarna ordentligt och sen blev det mest bänkpress av hela passet..

20kg 1×20
30kg 1×10
35kg 1×10
40kg 1×10
45kg 1×8
50kg 2×4
55kg 1×1
60kg 1×1
50kg 1×4
45kg 7×8
37,5kg 1×20

Det ovan följdes av vad vi kan kalla ganska så (läs alldeles för många) set/reps på lutande bänk i Smith med en start på 30kg och ett max på 45kg och sen avslutades det hela med ett x antal set av pullovers. Jag är helt säker på att bh-size’n ökade både en och två storlekar om än sådär högst tillfälligt! *riktigt bra tryck i rattarna*

Imorgon borde det bli vilodag men är kroppen pigg och på G så kan det allt tänkas bli “lite” vadplågning!

Bjuder på ett par bilder ifrån helgens förlustelse- starke man tävling i Skövde.

Önskar alla en alldeles förträffligt härlig tisdagskväll!

Be Sociable, Share!
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *