Feberfrossa och Alströmertrofén

Sjuk, sjuk, sjuk..så har statusen varit i mer eller mindre i nästan en månad. Träningen har inte ens hunnit komma igång förens de är dags igen. Just nu känns bacillerna extra elaka och jag är mer än ynklig såhär dag 3 med feberfrossa..att halsen invaderats av en rostig taggtrådsrulle och att rösten försvunnit gör de knappast bättre.

Jag skulle ha hunnit med så mycket under den där månaden men de har inte blivit något alls..jag borde kommit igång ordentligt med företaget, haft hemsidan helt klar med bilder och info och den egna träningen borde ha varit på topp. Men de blir de sällan som man tänkt sig som bekant och de finns liksom inte så mycket mer att göra än att (o)gilla läget, försöka att kurera sig så gott de går och sen komma igen efter bästa förmåga.

Någon där ute i etern har anmält mig till nyhetsbrev av Alströmertrofén (nybörjartävling i body fitness och bodybuilding) och jag kan bara säga att min intention är att gå upp på scen en vacker dag och ge de ett försök-NÄR jag själv anser mig vara redo vilket inte riktigt är fallet ännu..

Håll tummen för att jag kryar på mig snarast och jag hoppas att ni andra slipper drabbas av eländiga elaksbaciller!

Kram på er!

Be Sociable, Share!
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *