Perfekt utgångsläge

Ett lätt axel/armpass gick av stapeln i tisdags och till min förvåning kändes axlarna alldeles förträffligt bra och samarbetsvilliga. Dom brukar ju gnissla och protestera efter minsta lilla uppehåll och 4 veckor får nog anses vara lite mer än så.. *tackar ödmjukast för den positiva överraskningen*

Högerarmbågen gjorde sig dock lite påmind vid curlandet så de blev superlätt rehab där..förutom på sista setet då då jag inte längre kunde motstå frestelsen att få känna på 15kg’s hantlarna som legat och lockat på mig genom hela passet..*inte mer än människa*

Efter en mindre glädjande händelse igår försvann mitt vanligtvis så goda humör djupt ner i avgrunden. Hade tänkt att ladda ur med ett benpass på humörhöjarstället men de blev mest pannkaka av allting. Under nattens gång har jag på något mirakulöst sätt sovit bort de värsta “frustrationsruset” så nu känner jag mig på både på glatt humör och reloaded! Perfekt utgångsläge för att förse sig med ett morgonpass och ge spiror och bak lite så där lagom med smisk och pisk!

Önskar er alla en riktigt härlig torsdag och må vi alla få den äran att drabbas av fastklistrade mungipor i uppåtläge! =))

Be Sociable, Share!
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *